عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

عراقچی: رایزنی‌ها برای توقف ماشین کشتار اسرائیل ادامه دارد

وزیر امور خارجه ایران در خصوص رایزنی‌های خود در نیویورک نوشت: دیپلماسی چندوجهی و رایزنی‌ها برای مهار ماشین جنایت و کشتار رژیم صهیونیستی در منطقه با حضور رئیس جمهور ادامه پیدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران که به منظور شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده، در خصوص نخستین روز از رایزنی‌های خود در نیویورک با مقامات بین‌المللی در حساب رسمی خود در شبکه اینستاگرام نوشت: در نخستین روز حضور در نیویورک با همتایانم از کویت کوبا و بحرین دیدار و گفت وگو کردم؛ علاوه بر بررسی تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای توسعه همکاری‌ها و روابط دوجانبه مورد تاکید قرار گرفت.

 

وی افزود: همچنین در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بازسازی و کمک‌های انسان دوستانه به غزه و رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ بر ضرورت مقابله با سیاست‌های جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی در غرب آسیا به عنوان تهدید جدی و فوری امنیت بین‌المللی تاکید کردم. 

 

عراقچی تاکید کرد: نکته مشترک در همه نشست‌ها اذعان طرفین به شکست سیاست‌های شرورانه صهیونیست‌ها بود.

 

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است. جامعه بین‌الملل و شورای امنیت باید با این وضعیت مقابله کند. متاسفانه با سیاست‌های دوگانه کشورهای غربی تاکنون شاهد تمسخر جایگاه حقوق بین‌الملل و ارزش‌های مشترک بشری از سوی رژیم صهیونیستی بوده‌ایم.

 

وی تصریح کرد: دیپلماسی چندوجهی و رایزنی‌ها برای پیگیری منافع ملی و جلب توجه جامعه جهانی جهت مهار ماشین جنایت و کشتار رژیم صهیونیستی در منطقه با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم کشورمان استمرار پیدا خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار